Vârfuri despicate? Top 4 cauze ce provoacă vârfurile despicate!

Vârfurile despicate apar din cauză că părul nu este îngrijit corespunzător.

Cauzele vârfurilor despicate:

 • Perierea exagerată
  Perierea părului excesivă este una dintre cauzele despicării vârfurilor. Cauza principală este periajul părului în timp ce acesta este încă umed, deoarece părul ud se poate întinde până la douăzeci și cinci la sută. Folosirea produselor de condiționare va determina o periere mai ușoară, iar părul va fi mai maleabil la aranjat.
 • Vopsirea părului
  Vopsirea părului face ca starea vârfurilor să se înrăutățească. Ar trebui să ai grijă de părul tău cu produse specifice pentru a-l repara, dacă obișnuiești sa îți schimbi culoarea părului prea des.
 • Aparatele încălzite
  Aparate de încălzit, uscat părul pot cauza despicarea vârfurilor. Dacă aiobișnuința de a le folosi des este importantă utilizarea unui produs pentru păr pentru a-l proteja.
 • Frecarea cu un prosop
  Frecarea părul cu un prosop va determina despicarea firelor de păr, deoarece prin frecare părul este traumatizat.

Vârfurile despicate îi dau un aspect groaznic părului tău?

Există mai multe motive pentru care părul are această condiție. O soluție în a scăpa de ele  este să te tunzi. Totuși, există posibilități ca acestea să apară curând. Pentru a scăpa de o vizită la coafor, există produse care mențin părul sănătos la vârfuri o perioadă mai îndelungată.

Sunt diferite combinații de ingrediente care pot repara sau preveni despicarea vârfurilor și care asigură un strat protector. După un tratament cu aceste ingrediente, părul va avea un aspect mai sănătos.

REKZE Laboratories îți recomandă pentru fire despicate 43 BALSAM, 63 SAMPON. Aceasta pot preveni apariția firelor despicate pentru o perioadă mai lungă de timp, datorită ingredientelor lor, precum: keratina, untul de shea, proteina de soia, etc.

Părul unor persoane se poate spicui mai repede față de altele. Totuși, nu doar tipul de păr cel care contribuie la această sensibilitate. Felul în care îți menții starea părului are o mare importanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *