Top tratamente pentru creșterea părului în DM Drogerie Markt

Suntem bucuroși să fim mai aproape de clienții noștri din întreaga țară prin intermediul lanțului de magazine dm Drogerie Markt și astfel linia noastră de produse dermatocosmetice (șampon, balsam și serum) este disponibilă din luna Mai 2018 în acestea.

Produsele REKZE Laboratories nu sunt tratamente pentru căderea părului, ele sunt tratamente care susțin creșterea părului, regenerarea și ajută la stoparea căderii părului. Acestea fiind dezvoltate în USA și fabricate în Italia la cele mai înalte standarde.

Șamponul 63

Se diferențiază de alte șampoane pentru creșterea părului datorită ingredienlor și a calității acestora. Șamponul 63 are peste 63 de ingrediente testate si dovedite clinic că susțin creșterea părului la bărbați și femei. Printre aceste ingrediente amintim: Cofeina, Taurina, Biotina, Zincul, Uleiul de Emu, Carnitina, Saw Palmetto, Lycopene etc. Parte din toate aceste ingrediente avand și un efect de inhibare al DHT-ului. 63 șampon a fost testat dermatologic și clinic pe femei și bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani.

Balsamul 43

Vine în completarea șamponului 63 și se adresează asemenea bărbaților dar și femeilor care suferă de căderea părului sau au părul deteriorat datorita diverselor procese aplicate părului (placă, vopsit, decolorat etc). Balsamul 43 are ca și ingredient principal Keratina, împreună cu Extract de Ginko Biloba, Arginină etc. Precum șamponul și balsamul a fost testat dermatologic și clinic pe femei și bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani.

Serumul 24

Tratament complex fără minoxidil și fără efecte adverse care acționează atat în vertex cât și în creștetul capului. Serumul 24 este sub formă de spray și se aplică prin pulverizare de 2 ori pe zi. Acesta nu îngrasă părul și nici nu este uleios. Tratamentul pentru regenerarea părului de la REKZE Laboratories folosește o formulă de înaltă performanță care are la bază ingrediente precum Procapil, Collagen, Keratina, Astressin-B, Sphinganine. Serumul este indicat atăt persoanelor care suferă de alopecie sau care datorită altor factori precum stres, alimentație, sarcină, chimo au probleme cu căderea părului. 24 a fost testat dermatologic și clinic pe femei și bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani.

Pentru a maximiza rezultatele noi recomandăm întregul kit de regenerare a părului, însă pentru acele persoane care nu se confruntă cu o situație severă pot utiliza șamponul sau și cu balsamul. În același timp vă recomandăm pentru un tratament corespunzător să vă adresați și unui medic de specialitate.

Pentru a găsi cel mai apropiat magazin dm Drogerie Markt vă rugăm să accesați acest link, dacă doriți produsele într-un salon de înfgrumusețare sau farmacie apropiată de dumneavostră, cereți produsele locației respective și noi vom face tot posibilul ca să ajungă produsele noastre și acolo.

Dacă ai întrebări îți stăm cu drag la dispoziție, lasa comentariul mai jos și îti vom raspunde în cel mai scurt timp.

 

3 thoughts on “Top tratamente pentru creșterea părului în DM Drogerie Markt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *