63 Șampon AntiCăderea Părului Bun Pentru Bărbați Și Femei

Stresul, alimentația, sarcina, dezechilibru hormonal, moștenirea genetică sau vopsitul frecvent poate fi cauza căderii părului, deteriorării și subțierea părului la bărbați și femei.

Lupta împotriva căderii părului trebuie începută din interior și susținută din exterior cu produse de calitate, care pot susține creșterea părului, regenerarea acestuia prin intermediul unor ingrediente de calitate și care și-au demonstrat eficiența.

63 Șampon anticăderea părului de la REKZE Laboratories nu este un șampon pentru păr deteriorat, sau pentru creșterea părului destinat doar femeilor, acesta este unisex, putând să fie folosit în tratamentul căderii părului atât de bărbați cât și de femei.

În același timp compoziția șamponului 63 nu este limitată la cofeină alias cafeină, nu este un șampon doar cu cofeină, 63 este un șampon care are la baza o formulă complexă cu peste 63 de ingrediente printre care și cofeina, taurina, zinc, biotina, emu oil etc.

Pentru a maximiza rezultatele se recomandă utilizarea balsamului 43 și serumul tratament 24. În cazul părului uscat se recomandă a se spăla părul de 1-3 ori pe săptămână, în cazul părului cu un scalp uleios, cu sebum în exces se recomandă de 3-4 ori, cu toate acestea fiecare persoană trebuie să-si spele părul în funcție de tipul acestuia și de ceea ce mai aplică pe el. O persoană care spre exemplu folosește frecvent produse de styling trebuie să se spele mai des, pentru a ajuta părul să respire și să mențină un scalp sănătos.

Ai întrebări ? Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *