Top cea mai bună cremă împotriva coșurilor, acneei și petelor

Cremele tratament împotriva coșurilor, acneei și petelor se împart in doua tipuri, cele care se pot cumpăra pe baza de prescripție medicală și cele care nu necesită prescripție de la un medic dermatolog. Însă până să vorbim despre creme vrem sa vă prezentăm câteva informații despre acnee, cauze, preventie si remedii.

Ce este acneea?

Acneea este o afecțiune a epidermei apărută ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee și caracterizată prin puncte negre, puncte albe sau coșuri care apar la suprafața pielii. În unele cazuri apar și leziuni mai profunde, denumite chisturi. Acne vulgaris (sau simplu acnee) este o afecțiune a pielii pe termen lung caracterizată prin zone cu puncte negre, puncte albe, pustule, piele grasă și posibilitatea apariției unor semne.

Aspectul rezultat poate duce la anxietate, stimă de sine scăzută și, în cazuri extreme, depresie sau gânduri de suicid. Acneea poate apărea și la alte vârste decât ceea a pubertății, și sub diferite forme:

    • Acneea vulgară (acneea polimorfă juvenilă) – este cunoscută sub numele de acneea vulgaris și afectează în general adolescenții, dar poate persista și după perioadă adolescenței și poate ajunge la forme foarte severe. Acneea vulgară este cauzată de secreția prea mare de sebum care astupă porii, iar astuparea porilor duce la apariția unor pete sau umflături purulente.
    • Acneea rozacee
    • Acneea medicamentoasă și profesională
    • Acneea conglobată
    • Acneea pustulosă
    • Acneea necrotică
    • Acneea cheloidiană

Cum prevenim apariția acneei?

Trebuie menținut un ten curat şi luminos care poate respira, curăţat atât dimineaţa, cât şi seara cu o loţiune specială, apă micelară etc pentru tipul de ten pe care îl ai.

Trebuie evitat săpunul, oricât de fin ar fi, acesta tot usuca pielea fetei. Apoi, aplică o loţiune tonică şi hidratează pielea cu cremă. Noi recomandăm ca aceste produse pentru îngrijire să fie recomandate de medicul dermatolog.

Apoi, pentru a menţine igiena feţei este important să schimbi de două ori pe săptămână aşternutul. Pe faţa de pernă rămân microbi, transpiraţie şi, tocmai de aceea, este esenţial să o speli des şi la temperaturi cât mai ridicate. În plus, pernele şi pătura trebuie scuturate şi aerisite zilnic afara pentru a îndepărta măcar o parte din microorganismele adunate. Un alt factor important este cel legat de alimentație, se recomandă a se evita produsele lactate, zahărul, cafeaua, ciocolata și produsele procesate, sărace în fibre.

Tratamentul acneei, a coșurilor și a petelor

Având în vedere că suntem diferiți răspunsul la un anume tratament deasemenea poate fi diferit în functie de factori generali, hormonali, genetici sau constituționali. Tratamentul este unul complex și se individualizează în funcție de forma clinică, extinderea, vechimea, tratamentele anterioare sau dupa vârsta pacientului.

Astfel că, paleta de tratament cuprinde: antibiotice locale sau generale, bactericide locale, hormone sau retinoizi. Toate acestea se iau numai sub directa îndrumare a medicului dermatolog.

 

Tocmai din acest motiv Laboratoarele REKZE au formulat o cremă pentru prevenirea și tratarea tenului acneic fără benzoyl peroxide sau alte ingrediente dure, printr-un mix complex de ingrediente benzoyl peroxidecare actionează asemenea unei creme pe bază de antibiotic, însă fără efecte adverse sau prescripție medicală.

Crema anti-acnee a fost testată dermatologic și clinic pe bărbați și femei cu vârste între 18 – 40 de ani. Crema a fost foarte bine tolerată de piele fără să existe efecte adverse precum roșeață, umflare, senzație de arsură, furnicături sau mâncărime.

Produsul nu a cauzat uscăciunea pielii pentru subiecți. Conține ingrediente active dovedite foarte eficiente împotriva acneei, cum ar fi: PALMITAT DE RETINOL, ZINC, ACNACIDOL ™ BG, VITAMINA E, CERAMIDE, LICOPEN, FITOSFINGOSINA, ACID AZELAIC și COLAGEN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *