Top 11 ingrediente impotriva ridurilor profunde

Pentru cei trecuți de 35 de ani, femei și bărbați, care își doresc un ten fără riduri și fără pete de bătrânețe vă vom prezenta mai jos top 11 ingredinte anti-îmbătrânire care se regăsesc în crema anti-age de la REKZE Laboratories. Crema de la REKZE a fost formulată în America și produsă la cele mai înalte standarde de calitate în Italia. Crema antirid REKZE a fost testată dermatologic și clinic iar din acest motiv Laboratoarele REKZE recunoaște calitatea cremei având disponibilă campania “Rezultate sau Banii Înapoi”.

1. PALMITAT DE RETINOL

Actionează asupra supleții pielii, regularizează creșterea celulelor epidermice, intervine în procesul de keratinizare, favorizează cicatrizarea cutanată, întreține vitalitatea pielii. Restabilește echilibrul hidro-lipidic la nivelul epidermei prin favorizarea hidratării, catifelarea pielii, eliminarea efectelor agresiunii factorilor de mediu datorită actiunii antioxidante. Regenerator și favorizant al reînnoirii celulare, determină creșterea elasticității pielii și previne formarea ridurilor.

2. DELENTIGO

Un ingredient cosmetic creat pentru a combate petele de pe piele cauzate de vârsta. Delentigo este o combinație a unui extract din germeni de vită de vie elvețiană, foarte bogat în sulforafan, un puternic fitonutrient și antioxidant și genisteina, un hormon natural care se gasește in soia, care mărește productia de colagen, proteină care conferă elasticitate pielii. Studiile clinice au aratat că doar după o lună de utilizare al acestui ingredient petele cauzate de varsta se lumineaza semnificativ, culoarea pielii se uniformizează, tenul este mai ferm și cu un apect mult mai tânar.

3.VITAMINA E

Reduce și estompează ridurile, duce la dispariția petelor, hidratează tenul.

4. VITAMINA C

Previne îmbatranirea prematură a pielii și petele pigmentare. Mai mult dectat atât, este un produs hidratant ce reusește să îți crească și cantitatea de colagen de la nivelul pielii, astfel încat să eviți apariția ridurilor.

5. EXTRACT DE ORHIDEE NEAGRĂ

Scoate în evidență pielea, calmează iritațiile și are proprietăți anti-inflamatorii;

6. RELAXOR BX COMPLEX

Este un ingredient activ care ajută la ștergerea ridurilor de expresie și umplerea acestora.

7. ACID HIALURONIC

Are efect de umplere și netezirea ridurilor.

8. COLAGEN

Asigura o hidratare de lungă durata, estompează ridurile, reda elasticitatea și fermitatea pielii.

9. COENZIMA Q10

Este un puternic antioxidant, contribuind la neutralizarea radicalilor liberi nocivi, care constituie una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii. O dată cu trecerea anilor însă, nivelul de coenzima Q10 din organism se diminuează. Drept urmare, celulele nu mai rezistă la fel de bine atacului radicalilor liberi si sunt deteriorate.

10. CAFEINA

Stimulează microcirculația, având efecte benefice in diminuarea pungilor de sub ochi și în îmbunătățirea aspectului tenului afectat de cuperoză (determina vasoconstrictie).

11. Lycopene

Puternic antioxidant natural care ajută la promovarea unei piele mai fine și mai tinere.

Toate aceste ingrediente împreuna cu alte ingrediente atent selecționate pentru a maximiza rezultatele se regăsesc în crema antirid REKZE,  disponibilă la comandă online aici la doar 189.90 lei plus gratuit transportul prin curier rapid.

REKZE Laboratories garantează rezultatele, astfel mulțumit sau banii înapoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *