Tratament pentru cresterea parului fara Minoxidil

DESPRE MINOXIDIL

Se stie de foarte multi ani (aprox. 1970 ) ca Minoxidil este un vasodilatator medicament pentru cresterea parului in vertex (crestetul capului) la barbati si femei aprobat de catre organismul de control al medicamentelor din US, mai exact FDA (The Food and Drug Administration). Produsele pe baza de minoxidil in multe tari precum si in Romania se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicala avand si foarte multe efecte adverse.

REVOLUTIE PENTRU CRESTEREA PARULUI

Laboratoarele REKZE si-au dorit un produs revolutionar, dermatocosmetic, fara prescriptie medicala si care sa sustina regenerarea parului, sa lupte impotriva caderii, a parului deteriorat, subtire, fara sa includa acest medicament. Facand astfel un pas inainte pentru a gasi o solutie pentru acele persoane care au probleme pe intreaga sufrafata a scalpului si nu doar in vertex.

SER REGENERAREA PARULUI

Serumul 24 de la REKZE este o lotiune “leave in” care se aplica prin pulverizare in zona cu probleme de cate 2 ori pe zi, atat de catre barbati cat si de catre femei. Minoxidilul din acest tratament a fost inlocuit de catre Procapil si completat de Astressin-B, Collagen, Keratina, Sphinganine, cel din urma fiind asemenea varianta naturala a Finasteridei (Propecia) care este un puternic inhibator de DHT. Tratamentul anticaderea parului 24 are in compozitie peste 24 de ingrediente pentru a maximiza rezultatele intr-un timp cat mai scurt, conform unui studiu clinic realizat intr-un laborator aprobat FDA, primele rezultate s-au vazut dupa 28 de zile.

CAT TIMP TREBUIE SA FOLOSESC UN PRODUS PENTRU CRESTEREA PARULUI PENTRU A MENTINE REZULTATELE?

In primul rand trebuie avut in vedere ca sunt mai multi factori care duc la caderea parului, sau la deteriorarea, subtierea lui. Astfel chiar daca reusim sa ajungem la rezultatele dorite, insa factorii care au dus la aceste probleme nu au fost anihilati, eliminati atunci ne vom intoarce la starea de dinainte folosirii acestor produse. Produsele de calitate pentru ingrijirea parului trebuie sa faca parte din rutina noastra zilnica.

CONCLUZIE DESPRE MINOXIDIL SI ALTE INGREDIENTE/PRODUSE PENTRU CRESTEREA PARULUI

Minoxidilul este un ingredient care in anumite cazuri si-a demonstrat eficienta, insa dupa mai bine de 50 de ani sfera produselor pentru cresterea parului a evoluat si au aparut ingrediente noi, formule noi si astfel el ramane un produs preferat de catre conservatori si cei care isi pot asuma riscurile efectelor secundare. De cealalalta parte sunt cei care nu au avut rezultate cu Minoxidil sau cei care sunt in trend cu tehnologia, cu inovatia din domeniu si doresc sa foloseasca produse mult mai sigure si complexe precum serumul 24 de la REKZE.Daca aveti intrebari le asteptam cu drag printr-un comentariu.
Prețul inițial a fost: 156,90 lei.Prețul curent este: 139,60 lei.
Prețul inițial a fost: 129,60 lei.Prețul curent este: 108,50 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *